Termékinformációk

A VENOVELLE® A MEGFELELŐ VÉNÁS KERINGÉS TÁMOGATÁSÁRA JAVASOLT, KÜLÖNÖSEN A LÁBAK FOKOZOTT TERHELÉSE ESETÉN (JELENTŐS FIZIKAI-, ÜLŐ- ILLETVE ÁLLÓMUNKA, TÚLSÚLY). NŐK ÉS FÉRFIAK EGYARÁNT ALKALMAZHATJÁK.

Vásárlási információ

JAVASOLT ADAGOLÁS:

Felnőtteknek naponta egy tablettát és egy kapszulát javasolt bő folyadékkal bevenni, bármely napszakban. A tabletta és kapszula bevehető egy időben, de eltérő napszakban is. A készítményt javasolt kúraszerűen, legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni, a hatóanyagok megfelelő beépülése érdekében.

 

A készítményt nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

A kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

Étrend-kiegészítő. A készítmény modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási  Gyakorlat  (GMP) követelményeinek.

Összetevők a tablettában: diozmin, kukoricakeményítő, tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), aszkorbinsav, heszperidin, tömegnövelőszer (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), rutin, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, talkum), színezékek (titán-dioxid, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid), folsav.

Összetevők a kapszulában: vadgesztenye kivonat, szúrós csodabogyó kivonat, feketeribizli kivonat, tömegnövelőszer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), vörös szőlőlevél kivonat, ázsiai gázló kivonat, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), színezékek (vörös vas-oxid, titán-dioxid).

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekeknek és a készítmény bármely összetevőjére érzékenyeknek nem ajánlott. 

Terhes- és szoptatós anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal, mielőtt elkezdenék szedni a készítményt.

 

Nézze meg hol kapható a termék!

Venovelle